Dietonus, produs de top în România pentru pierderea în greutate: teste ale consumatorilor, păreri şi recenzii

Dietonus a acumulat deja câteva sute de recenzii pozitive atât în România, cât şi în alte ţări. Nu aţi vrea să încercaţi?

Procesul de slăbire poate fi dificil şi stresant, mai ales atunci când trebuie să fiţi activ şi să jonglaţi cu responsabilităţile zilnice. Avem o veste bună, însă- arderea grăsimilor nu trebuie să se realizeze doar prin limitări în dietă şi exerciţii fizice extenuante. Progresele ştiinţifice au loc continuu, aşadar trendurile deja învechite de pierdere în greutate sunt înlocuite treptat cu metode sigure, eficiente şi convenabile din punct de vedere financiar. Capsulele Dietonus reprezintă alternativa perfectă în faţa modurilor tradiţionale de a pierde în greutate, căci oferă rezultate rapide şi vă ajută să menţineţi parametrii atinşi ani la rândul.

Care sunt caracteristicile cele mai importante ale acestui produs?

 • 3 pilule cu formule unice care stimulează arderea grăsimilor şi previn formarea unor depozite adipoase noi;
 • Slăbiţi 24/7 — chiar şi atunci când mergeţi la culcare;
 • Vă bucuraţi de rezultate rapide şi scăpaţi de până la 7 kg în fiecare săptămână.

Cum acţionează? Mecanisme şi secrete

Alimentaţia echilibrată şi programele de exerciţii fizice de la sală vă ajută să slăbiţi, însă mult mai lent. Acestea nu garantează un proces continuu, fără apariţia efectului yoyo odată ce vă opriţi.

Capsulele Dietonus conţin substanţe şi extracte organice patentate. Eficienţa lor a fost testată în laboratoare europene, prin intermediul a 3 studii clinice.

Cum acţionează? Mecanisme şi secrete

Produsul a fost dezvoltat sub controlul strict al Asociaţiei Dietologilor, care dispune de birouri secundare atât în România, cât şi în alte ţări. Combinaţia de plante şi substanţe exclusive prezentă în fiecare pastilă lucrează pentru a transforma modul în care corpul dumneavoastră reacţionează la excesul caloric şi la acumularea de grăsimi. Astfel, organismul îşi reorganizează activitatea conform celor mai naturale mecanisme de care dispune: foloseşte grăsimile drept sursă de energie, dar păstrează în acelaşi timp o cantitate sănătoasă menită exclusiv pentru un stil de viaţă activ; nimic mai mult.

Întrebarea cheie este de ce acumulează corpurile noastre grăsime şi fac pierderea acesteia să fie atât de dificilă?

Condiţiile de mediu nepotrivite, mâncarea nesănătoasă, lipsa de micro- şi macroelemente, stresul, dezechilibrele hormonale – toţi aceşti factori conduc la îngreunarea procesului de slăbire de care aţi avut parte.

Dietonus este un produs cu totul nou. Acesta acţionează pe 5 nivele:

 1. Activează procesele metabolice sănătoase;
 2. Combate acumularea de ţesut adipos în exces;
 3. Intensifică transformarea grăsimilor în energie;
 4. Elimină toxinele, excesul de sodiu şi substanţele periculoase acumulate în organele interne;
 5. Reprezintă o sursă vitală de antioxidanţi, vitamine, minerale şi oligoelemente.

Există 3 capsule care trebuie luate pe parcursul zilei: capsula albă, dimineaţa, capsula roşie, după-amiaza, şi cea albastră, seara. Fiecare dintre acestea are anumite proprietăţi şi beneficii.

Clienţii întreabă adesea cum să folosească în mod adecvat Dietonus. Atunci când comandaţi produsul de la distribuitori avizaţi, primiţi şi instrucţiuni cu explicaţii amănunţite.

Recenzii şi mărturiri privind capsulele Dietonus

Peter Ivanic – Doctor în Medicină, Centrul European de Sănătate

Dietonus este perfect pentru o pierdere în greutate care vizează mai multe aspecte. Acesta intensifică procesele metabolice şi elimină substanţele dăunătoare care rezultă din descompunerea ţesutului adipos. În plus, capsulele curăţă organele interne şi ameliorează starea pielii. Contribuie la diminuarea celulitei, îmbunătăţesc digestia şi oferă tenului un aspect mai sănătos. Primele rezultate se vor observa după doar 3 zile. Cura durează, în medie, o lună. O puteţi repeta ulterior, dacă aveţi mai mult de 30 de kilograme în exces.

Ines Marine, casnică, 47 ani

Nu am fost niciodată prea slăbuţă. Nu am nici cea mai vagă idee cum de unele femei nu se îngraşă după ce nasc – eu am acumulat 27 de kilograme în plus după cea de-a doua sarcină. Programul aglomerat şi genele nu prea bune nu mi-au oferit nicio şansă de a scăpa de aceste kilograme, cel puţin nu până când am descoperit Dietonus. 3 capsule magice care îţi schimbă viaţa! Comentariile de pe forumuri şi mărturiile erau împărţite, 50/50. Am citit mai multe despre ingrediente pe Wikipedia şi am hotărât să risc, comandând de pe pagina oficială, căci nu găseam produsul în farmacii. Rezultatul? Am scăpat de 12 kg în 14 zile şi mă simt mult mai bine! Lipsa senzaţiei constante de foame, somnul mai bun şi pielea mai fină sunt câteva avantaje suplimentare. Recomand!

Comentarii şi păreri negative privind Dietonus

Comentarii şi păreri negative privind Dietonus

În cadrul testelor clinice, produsul a demonstrat o eficacitate de 93%. Feedback-ul negativ provenit de la clienţi poate să fi survenit deoarece aceştia nu au reuşit să îşi administreze corect capsulele sau din cauza unuia dintre motivele de mai jos:

 1. Produsul nu garantează aceeaşi eficienţă în cazul bolilor metabolice severe sau al disfuncţiilor tiroidiene. Aceste diagnostice necesită tratament medical, iar Dietonus nu este medicament şi nu poate fi achiziţionat în farmacii.
 2. Produsele contrafăcute Dietonus, achiziţionate de pe Amazon sau alte pagini web neautorizate au efect placebo, astfel că nu oferă niciun rezultat în arderea grăsimilor. Atenţie la escroci! Comandaţi de pe pagina oficială, atât în România, cât şi în alte ţări.

Cum se administrează? Instrucţiuni şi recomandări

Primul lucru pe care trebuie să îl faceţi odată ce primiţi capsulele Dietonus este să citiţi cu atenţie instrucţiunile. Dacă nu aveţi produsul la îndemână, iată sfaturile dietologilor privind modul de administrare:

Cum se administrează capsulele pentru a le maximiza eficienţa?

 • Capsula de dimineaţă (albă) – trebuie luată pe stomacul gol, cu aproximativ o jumătate de oră înainte de micul-dejun.
 • Capsula de după-amiază (roşie) – trebuie administrată 4-5 ore mai târziu, cu aproximativ 30 de minute înainte de masa de prânz.
 • Capsula de seară (albastră) – trebuie luată la 2 ore după cină, înainte de a merge la culcare.

Nu uitaţi să consumaţi suficientă apă pe parcursul zilei – cel puţin 8 pahare!

Ingredientele din Dietonus şi acţiunea lor

Fiecare tip de capsulă este creată conform nevoilor şi ţelurilor dumneavoastră pe perioada administrării. Acţiunea fiecăreia dintre componente este atestată în numeroase articole Wikipedia.

Capsula albă (dimineaţa) conţine cofeină, sinefrină, curcuma organică, extract de ginseng şi extract de guarana. Aceasta pune metabolismul în mişcare, oferind energie, şi ajută la ţinerea sub control a apetitului pe tot parcursul zilei.

Capsula roşie (după-amiaza) conţine iohimbină, forskolină, L-teanină, L-carnitină şi extract de piper roşu. Aceasta ajută la utilizarea grăsimii, reduce edemul şi celulita, curăţă organismul şi luptă împotriva acumulării de ţesut adipos.

Capsula albastră (seara) conţine fructe de garcinia, extract de laminaria, spirulină, extract de valeriană şi extract de cafea verde. Aceasta îmbogăţeşte organismul cu elemente sănătoase, activează arderea grăsimilor pe timpul nopţii şi asigură o odihnă mai bună.

Contraindicaţii, efecte secundare şi combinarea cu alte produse

Contraindicaţii, efecte secundare şi combinarea cu alte produse

De-a lungul testelor clinice nu s-au remarcat efecte adverse.

Produsul prezintă câteva contraindicaţii:

 • Combinarea cu alte produse destinate arderii grăsimilor;
 • Intoleranţa la cofeină sau alergii la alte componente ale capsulelor;
 • Sarcină şi alăptare.

Singurul inconvenient cu care vă confruntaţi de-a lungul perioadei de pierdere impresionantă în greutate mulţumită capsulelor Dietonus este nevoia de a ţine evidenţa pastilelor, astfel încât să nu rataţi niciuna.

Unde puteţi cumpăra produsul original Dietonus? Pagina oficială

Unde puteţi cumpăra produsul original Dietonus? Pagina oficială

Important: producătorii garantează calitatea produsului doar în cazul în care achiziţionaţi de la

Pagina oficială.

Nici în România şi nici în alte ţări nu veţi găsi produsul pe Amazon sau în farmacii. Accesaţi site-ul oficial şi cumpăraţi doar de la distribuitori avizaţi pentru a fi sigur că produsul este cel original.

Cum se achiziţionează?

 • Introduceţi-vă datele în spaţiul prevăzut.
 • Atenţie: distribuitorii avizaţi nu vor solicita plăţi în acest moment. Plătiţi la livrare.
 • Aşteptaţi să fiţi contactat de managerii noştri pentru a confirma comanda şi pentru a primi consultanţă gratuită.
 • Ridicaţi coletul ce conţine capsulele Dietonus şi faceţi plata.
УжасноПлохоСреднеХорошоОтлично (голосов: 62, в среднем: 4,61 из 5)
Загрузка...

Отправить комментарий